Dienstverlening is maatwerk

Spoorijzer werkt volledig conform de eisen van haar opdrachtgevers en kan snel en flexibel inspelen op hun specifieke wensen. Wij realiseren ons dat stilstand van wagons absoluut niet bijdraagt aan de winstgevendheid van de onderneming, klantgerichtheid en efficiency. Juist hierom gaan wij uit van partnership en stemmen wij met de opdrachtgevers af wanneer het onderhoud aan de wagons het beste waar en wanneer kan worden uitgevoerd.

Visie en Missie

Stilstand van wagons tot een minimum beperken. Snelheid, efficiency, kwaliteit en one-stop-shopping zijn hierbij vereisten. Slim omgaan met onderhoud, dus niet besparen op onderhoud, maar onderhoud efficiënt plannen. Kwaliteit staat voor werken met moderne gecertificeerde apparatuur, materialen en onderhoudsinzichten. En vanzelfsprekend wordt het onderhoud aan wagons verricht door opgeleide en competente vakmensen.

Kwaliteit betekent ook minder tastbare zaken zoals tijd, betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Spoorijzer streeft naar partnership, gestreefd wordt naar een langdurige relatie met de opdrachtgevers. Behalve interesse in en committent aan de onderhoudsconcepten van de opdrachtgever/ECM wordt permanent gestreefd naar verbeteren en innoveren van onderhoud en processen. Onderhoud bieden die op de unieke omstandigheden toegesneden is met de wensen en mogelijkheden die zelf door de ECM aangegeven wordt.

Onze beloften

Juiste communicatie
Afspraak = afspraak
Prijs in verhouding tot kwaliteit
Oog voor detail
Verplaatsen in de klant

Certificeringen

VPI
ECM functie IV
VCA gecertificeerd personeel
EN 15085-2

Terugdringen van stilstand van goederenwagons

Spoorijzer levert een bijdrage aan het terugdringen van stilstand van goederenwagons. De herstel- en revisiewerkzaamheden welke aan goederenwagons moeten worden uitgevoerd worden binnen de gestelde tijdsperiode uitgevoerd. Spoorijzer hanteert hiervoor de principes one stop shopping en First time right. Of, customer intimacy en operational excellence.

Wilt u ook onze service ervaren?

Wilt u stilstand van wagons tot een minimum beperken? Maak dan kennis met onze uitstekende service. Dankzij onze flexibiliteit, efficiency en vakmensen zijn uw wagons weer in no-time onderweg naar hun bestemming!